Norway
22 Гру 21
Новини
Разом можливо все: Starlight.media презентувала плани на 2022-й рік

 

Нещодавно наш партнер, медіагрупа №1 Starlight.media презентувала свої плани основним гравцям ринку на 2022-й рік

Ми раді повідомити що, перейшовши за посиланням ви зможете почути про основні новинки шоу та серіалів телеканалів, які чекатимуть глядачів в ефірі наступного року, а також про переваги та нові можливості співпраці для Партнерів групи від керівників Starlight.media. Адже за цим посиланням знаходиться відеотрансляція конференції, яка відбулася 9 листопада на Дні партнера Starlight.media!

CEO Starlight Media Олександр Богуцький, керівник дивізіону «Мовлення» Дмитро Троїцький, керівник дивізіону «Виробництво» Володимир Локотко, виконавча директорка Телеканал ICTV Анастасія Штейнгауз, виконавча директорка телеканал СТБ Людмила Семчук і виконавча директорка Новий канал Ольга Задорожна презентували всі найкращі, ексклюзивні проєкти, легендарні програми та команду, яка їх створює – тобто, все те, що забезпечує медіагрупі беззаперечне лідерство серед глядачів.


Також радимо переглянути відео в форматі 360 за посиланням, щоб сповна відчути неповторну атмосферу того дня! Тут ви побачите яскраві брендовані фотозони, pre-party зі смачними стравами від учасників "Мастер-Шеф" та "Пекельної кухні", а також впізнаєте багатьох своїх колег, друзів і партнерів. 

День партнера вже минув, а всі й досі його обговорюють. Яскраві презентації легендарних і улюблених шоу, серіалів, нових проєктів, комфортне спілкування у колі однодумців і тепла атмосфера все це ми зібрали у відеоролик і ділимося з вами. Давайте разом згадаємо як це було.


І до нових яскравих зустрічей!