Norway
03 Лют 21
Новини
Facebook-сторінка ICTV набрала мільйон

Facebook-сторінка ICTV стала першою серед національних телеканалів за охопленням. 1-го лютого вона набрала 1 000 000 підписників. 

Вибороти лідерство вдалося завдяки неймовірній активності наших шанувальників, підписка яких за минулий рік зросла вдвічі. На цей результат команда Digital-відділу працювала з 2011 року. 

«2020-й був викликом для всіх, в медіа - зокрема. Але тепер уже можна сказати - ми знайшли чим відповісти на нього. Врешті, рік став історичним для ICTV: ми стали телеканалом #1 в країні. І діджитал встановив свої рекорди - це був проривний рік, аудиторія наших ключових ресурсів зросла не на відсотки, а в рази. Instagram каналу виріс у три рази, youtube-канал серіалів - вдвічі, facebook-сторінка нашого гумору - у 20 разів! А офіційна сторінка ICTV зросла за рік удвічі і першою у Facebook серед національних телеканалів досягнула мільйону підписників. Усе це стало можливим завдячуючи найкращим - кращому каналу, кращій команді та кращим підписникам», - поділився керівник Digital-відділу ICTV Олег Вишняков.


Окремі сторінки також мають розважальні проекти та серіали ICTV. Їхнє охоплення постійно зростає в Facebook, YouTube та Instagram.
Нагадаємо, успішні показники також демонструє і телеефір, адже у січні ICTV посів перше місце за аудиторією 18-54 р. (міста 50 тис.+). Переможна частка досягла 9,49%*

*Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному телевізійному комітету (ІТК), надані каналом ICTV за показниками rat%, shr%. Аудиторія: 18-54 (50+). Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій – у глосарії ІТК.